Testimoniale

Vezi ce au de spus modelele noastre despre experienta lor la Selen.

Puteam sa facem un video cu oamenii misto si ambianta placuta din studio-ul nostru...

Puteam sa organizam interviuri cu modele noastre in care va confirma si ele cat de mult castiga...

Puteam sa punem pozele si numele modelelor noastre langa testimoniale...

Insa, fata de alte studio-uri, noi chiar credem in Confidentialitate 100% si ne tinem de cuvant.

Asa ca nu vom publica niciodata datele tale personale.

In schimb, le-am rugat pe modelele noastre sa spuna cateva cuvinte despre experienta lor cu Selen. Iata-le parerile:

“Aveam nevoie de bani si de un program care sa imi permita sa lucrez part-time sa pot ajunge si la facultate, iar angajandu-ma la studio am reusit sa duc totul la bun sfarsit si sa imi cumpar si masina mult visata. Cea mai frumoasa surpriza a venit din partea conducerii studioului care a platit jumatate din costul de achizitie al masinii, ca bonus pentru activitatea mea. Multumesc, Selen Studio!”

Adina S.

“Primul meu job in Bucuresti a fost de model videochat si nu as renunta sub nicio forma la acest job cel putin in urmatorii 4 ani. Castigurile sunt mari, atmosfera este foarte relaxata si prietenoasa. Managerul si suportul tehnic sunt de nota 10+. De ce sa schimb un loc de munca atat de bun si profitabil? Si mai ales cu ce sa il inlocuiesc? Cu o slujba de vanzatoare care are un salariu de 1000 lei?”

Cristina G.

“M-am angajat cu gandul ca o sa lucrez doar trei luni si o sa strang destui bani ca sa plec cu iubitul meu intr-o vacanta lunga si romantica in Franta, la Paris si Nice, iar acum deja s-au implinit doi ani de cand sunt angajata la Selen si am vizitat atat Franta cat si alte tari din Europa de care nici nu stiam foarte multe lucruri, precum Norvegia (cu nesfaristul ei amurg dintr-o anumita peroada a anului). Din punct de vedere financiar pot sa spun ca videochatul este cea mai rapida cale de a face bani multi cu minimum de efort.”

Olga T.

“Atmosfera din studio este foarte foarte prietenoasa si m-a ajutat sa trec peste o depresie cauzata de niste probleme personale cu care nu stiusem cum sa ma descurc. Ma bucur ca am ales sa lucrez in studioul Selen, mai ales ca eu fiind din Brasov nu aveam prietene in Bucuresti cu care sa pot socializa. Acum vreau sa imi cumpar un apartament aici si sper ca pana la sfarsitul anului sa reusesc acest lucru.”

Ana M.