Videochat de acasa vs. studio

Cum e mai profitabil pentru tine si ce implica? Citeste si afla.

Chiar daca pare a fi cea mai simpla si comoda solutie, experienta ne-a confirmat ca de fapt este cea mai gresita alegere si multe persoane care au incercat aceasta varianta au renuntat in scurt timp (definitiv) de a mai lucra in acest domeniu, si doar o mica parte a incercat sa o ia de la capat intr-un studio.

Pentru a avea o viata echilibrata trebuie sa diferentiem foarte bine notiunea de “confort, relaxare” care este asociata casei / locuintei si notiunea de “a merge la job” ( unde suntem activi, energici, responsabili). In caz contrar vom ajunge niste zombie care nu ies din casa. Nu vom avea viata sociala, nu vom avea competitii si provocari alaturi de colectivul in care lucram, nu vom avea acces la informatii noi, nu vom socializa ,nu vom comunica nimanui problemele intampinate, nu vom putea cere ajutor, sfaturi si consiliere nimanui. vom ajunge sa ne pierdem orice urma de motivatie , ajungand sa avem rezultate submediocre.

In afara de cele prezentate mai sus, suntem de parere ca rezultate de top se pot obtine doar cu o echipa bine pregatita in spate, cu infrastructura avansata si updatata in permanenta la cele mai inalte standarde. Cu un program bine pus la punct, disciplina si seriozitate, sisteme special concepute pentru cresterea randamentului– lucruri ce nu pot fi posibile atunci cand refuzi sa iesi din zona ta de confort si alegi calea mai usoara (care mai tot timpul se dovedeste a fi, de fapt, cea mai incomoda).

Rezultatele excelente in viata se obtin prin implicare, vointa, perseverenta, efort.

Cum va decurge interviul de angajare

E mai simplu decat ai crede.

  1. Iti vom raspunde la orice intrebari ai despre industrie, job si mediul de lucru.
  2. Vom explora, impreuna cu tine, modalitatile cele mai eficiente de a-ti atinge obiectivele financiare.
  3. Daca ne potrivim, poti sa incepi chiar din urmatoarea zi.