Despre noi

Cerem de la noi ceea ce cautam si la modelele noastre – dorinta de autodepasire. Ne laudam cu o echipa bine inchegata, cu studii universitare si post-universitare incheiate in domenii precum: psihologie, publicitate si IT.

Experienta este aceea care ne-a ajutat sa obtinem reteta succesului in studiourile noastre. Consideram ca profesionalismul tine de o experienta autentica, in care am folosit mai multe abordari.

Experienta ne-a invatat...

Gasesti mai jos o transpunere a experientei noastre combinata cu diferitele stiluri de abordare a activitatii de zi cu zi prin care am trecut si noi.

Experienta de 1-3 ani: Eram un studio care cunoastea o buna parte din domeniu si care era constient ca mai are multe de invatat, aplicat si imbunatatit. Eram permisivi pentru ca ne doream sa fim aproape de modele, totodata nu aveam o infrastructura, un sistem organizational si de reguli bine pus la punct. Mai mult mergeam “pe incredere”. Chiar si cand trebuia sa punem piciorul in prag o faceam mult prea tarziu, dupa foarte multe abateri. Performanta era sustinuta doar prin sfaturi.

Experienta 4-7 ani: Eram un studio mai strict, foloseam un sistem autoritar de reguli si de amenzi, exista presiune, targeturi impuse, nu eram haotici dar generam o atmosfera stresanta. Volumul de modele era foarte mare, performantele erau sustinute cu sfaturi, disciplina, training formal cat si cu amenzi. Eram atat de atasati de reguli si neglijam uneori latura umana si atmosfera din studio, focusandu-ne doar pe rezultate.

Experienta 8-16 ani: Am trecut prin experienta fiecarei etape de mai sus, am invatat si am evoluat. Am ajuns la concluzia ca reteta succesului este de a imbina armonios o atitudine calda, umana, relaxanta, cu o serie de reguli care sa sustina principalul nostru scop: Performanta. Acum suntem un studio care are incredere in multumirea modelelor fata de noi. Facem afaceri cu zambetul pe buze si emanam putere si convigere. Performanta e sustinuta constant prin experienta noastra, echipa noastra, traficul si traningul oferit.

Misiunea noastra este de a deveni cel mai performant studio din industrie. Nu cu cel mai mare numar de modele. Ci studioul cu modelele care castiga cel mai mult. Suntem selectivi si le alegem doar pe cele carora li se potriveste cultura companiei noastre.

Daca si tu esti axata pe performanta si vrei sa iti depasesti targeturile financiare luna de luna, contacteaza-ne si hai sa ne cunoastem.

Cum va decurge interviul de angajare

E mai simplu decat ai crede.

  1. Iti vom raspunde la orice intrebari ai despre industrie, job si mediul de lucru.
  2. Vom explora, impreuna cu tine, modalitatile cele mai eficiente de a-ti atinge obiectivele financiare.
  3. Daca ne potrivim, poti sa incepi chiar din urmatoarea zi.