Performanta

100% focusati sa iti marim veniturile in fiecare luna.

Venim cu placere la munca, cu un vibe high-level care ne motiveaza sa fim buni in ceea ce facem. Combinam apoi cu un aer de autoritate activitatea noastra cotidiana, dovedind zi de zi succesul adoptarii unor reguli de bun-simt strict necesare pentru a obtine performante de top.

Avem o politica interna care ne recomanda drept un studio uman, nu doar profi. In acelasi timp, exista un regulament intern ce trebuie respectat si aplicat.

Ne place sa fim orientati catre performanta si rezultate.

Am remarcat ca intr-un mediu relaxant si cu reguli bine puse la punct performanta isi face simtita prezenta, si nu doar atat. Aceasta poate fi sustinuta printr-un training conceput special pentru tine.

Echilibrul studioului si al echipei consta intre o alternare a unor atitudini mai relaxate, cand e cazul, cu unele mai ferme, atunci cand e in joc performanta noastra si implicit, a ta.

Daca te regasesti in aceste descrieri si vrei sa faci performanta, vrem sa te cunoastem.

Suntem constienti de cine suntem si ceea ce putem face. Apreciem in ceilalti calitatile pe care le au, precum si pe cele pe care nu le constientizeaza inca

Ce?

Ce calitati, te intrebi? Inteligenta, de exemplu, care imbraca de-a dreptul extraordinar frumusetea si autenticitatea. Exista mai multe tipuri de inteligenta: naturalista sau de mediu, muzicala, logica-matematica, existentiala, interpersonala, kinetica sau kinestezica, lingvistica, intrapersonala si spatiala. In felul acesta suntem capabili sa apreciem fiecare personalitate umana dupa unul sau mai multe dintre aceste tipuri de inteligenta. Oricine are un potential, conteaza care este acesta si cum poate fi folosit.

Cum?

Odata ce descoperim potentialul intr-un model sau chiar in cineva din staff, putem concepe strategii de dezvoltare personalizate. Atmosfera placuta de lucru, de asemenea, creeaza un mediu propice de valorificare. Avem resurse si ne place sa jonglam in abordari constant, cat si segmentat, in functie de ceea ce ne dorim pe termen scurt, mediu si lung.

Cand?

Acest “cand” este relativ: acum, pentru ca prezentul dureaza doua secunde, dar si in viitor, pentru ca fara o strategie prezentul se rezuma la doua secunde infinite fara nimic special, care nu fac diferenta pe termen mediu sau lung. Tine de echipa, tine de model acest “cand”, de determinare, de vointa si perseverenta. Care este finalitatea, scopul?

De ce?

Misiunea noastra este sa gasim modele cu ceva special, greu de definit dar pe care atunci cand il vedem sau cand il simtim prin vibe-ul lor, sa le aducem la o performanta de top. Vrem ca la final de perioada sa vedem licariri in ochi, vrem ca la final de trimestru sa vedem schimbari in bine, vrem ca an de an sa fim din ce in ce mai buni. De ce? Competitia noastra cea mai mare suntem chiar noi insine!

Unde?

Deja ti-am starnit curiozitatea. Vrei sa vezi unde se petrece magia. Redescopera-te alaturi de noi si valorifica-te pe masura potentialului.

Cum va decurge interviul de angajare

E mai simplu decat ai crede.

  1. Iti vom raspunde la orice intrebari ai despre industrie, job si mediul de lucru.
  2. Vom explora, impreuna cu tine, modalitatile cele mai eficiente de a-ti atinge obiectivele financiare.
  3. Daca ne potrivim, poti sa incepi chiar din urmatoarea zi.