Trafic

Putin efort din partea ta, multi membri fideli din partea noastra.

E aspectul care ne diferentiaza de competitie. Este ceva unic in industrie si nu vei beneficia altundeva de el

Ca parte esentiala din sistemul nostru de performanta si independenta financiara “SelenWay 2 Success” traficul pe care noi il asiguram modelelor noastre le creste veniturile semnificativ.

In cei peste 16 ani de experienta, am dezvoltat prin tehnologii proprii un sistem automatizat de generare de trafic. Acesta, impreuna cu reputatia brand-ului nostru ( recunoscuta de site-urile cu care lucram) ne permite sa asiguram oricarui model Selen suficient trafic si membri pe care sa-i loializeze.

Sistemul nostru de trafic e bazat pe un set-up tehnologic complex, imbinat cu cele mai noi tehnici de marketing online.

Rezultatele la final de perioada vor fi un real succes, insa nu oricine poate beneficia de acest sistem. Modelele vor fi atent selectionate la angajare. Vom colabora doar cu modele care sunt pe aceeasi lungime de unda cu noi, persoane asumate, care au niste scopuri foarte bine definite, care isi doresc sa faca performanta si care stiu ca disciplina, vointa, perseverenta si seriozitatea sunt foarte importante pentru a ajunge sa obtina castiguri de peste $10.000 lunar.

Nu dorim sa colaboram cu persoane ce nu pot respecta programul de lucru, persoane indisciplinate, superficiale, persoane care nu accepta ajutorul din partea echipei.

Daca esti model cu experienta, rezultatele sistemului nostru de trafic le vei observa singura in doar o luna de lucru in echipa Selen. Iti garantam venituri cu cel putin 30% peste veniturile tale actuale.

Cum va decurge interviul de angajare

E mai simplu decat ai crede.

  1. Iti vom raspunde la orice intrebari ai despre industrie, job si mediul de lucru.
  2. Vom explora, impreuna cu tine, modalitatile cele mai eficiente de a-ti atinge obiectivele financiare.
  3. Daca ne potrivim, poti sa incepi chiar din urmatoarea zi.